Optimale verwarming en comfort

Neeskens bvba heeft meer dan 25 jaar expertise in centrale verwarming en verwarmingssystemen. We leveren en installeren de meest uiteenlopende, energiezuinige verwarmingstoestellen zodat u altijd van een optimaal comfort kan genieten. Uiteraard beschikken we over de nodige certificaten (TV, SV, G1, G2 en G3), zowel voor aardgas als voor huisbrandolie.

Hoogrendementsketel of condensatieketel

Bespaar fors op uw energiefactuur met een hoogrendementsketel of condensatieketel. Een hoogrendementsketel of condensatieketel is een verwarmingsketel op aardgas of olie, die in vergelijking met de traditionele verwarmingsketels een veel hoger rendement bereikt. De ketel haalt middels condensatie de restwarmte uit de afvoergassen, warmte die anders door de schoorsteen zou ontsnappen. Vandaar de naam hoog rendement ketel.

Aanbod op maat 

We komen graag ter plaatse voor advies en bespreking van uw verwarmingsinstallatie. We zijn niet gebonden aan één merk of type, dus we kunnen u steeds een gepast aanbod maken, perfect toegespitst op uw behoeften en gebruik.

Wacht niet langer om uw verwarmingsketel te vervangen, wij helpen u graag om uw energiefactuur te verminderen! 

 

contacteer ons

 

Enkele van onze realisaties

Hieronder voorbeelden van onze verwarmingsinstallaties, zowel aardgas als huisbrandolie. Verder in beeld: het leggen van vloerverwarming, alvorens de chape gegoten is.